Alser Forest la ExpoDesignWood 2017

Vă mulțumim pentru că ne-ați vizitat la târgul ExpoDesignWood 2017! Alser Forest. Soluții forestiere complete.

Ca în fiecare an, ALSER FOREST SRL a participat la târgul Expo Design Wood 2017, fiind singurul distribuitor de soluții forestiere complete din România. 

În 2017 am anticipat nevoile pieței autohtone și, răspunzând cererii clienților noștri, am prezentat:

SKIDDERUL NOE NF160 , un utilaj puternic, ce poate face față cu succes colectării lemnului sub forma de trunchiuri și catarge din parchete cu pante dificile, ce sunt parcurse cu rărituri sau sunt supuse tratamentelor silvotehnice.

Acesta este dotat cu un motor turbo-diesel în 6 cilindri Iveco turbo-diesel, de 182 CP, transmisie Bosch – Rexroth hidro-mecanică 4 x 4 și un troliu bi-tambur de 2 x 10, 2 x 13 sau 2 x 16 tone forță.

Grupul de acționare funicular GANTNER USW80

Complet recondiționat de către producător, cu 6 luni garanție și posibilitate de achiziție în rate fără dobândă.

Procesorul lemn de foc Rabaud Xylog 320

Pentru bușteni cu diametru de până la 32 cm, sistem de secționare cu disc circular și despicător cu variere continuă a forței de până la 10 tone.

Tocătorul de biomasă TP 175 Mobile

Cu alimentare manuală, prevăzut cu 2 role de alimentare acționate hidraulic și sistem de mărunțire cu 2 cuțite și 2 contracuțite pentru a asigura omogenitatea materialului rezultat.

Troliile KGD 550 EH-SA / 800 EH-SA

Cu acționare mecanică de la priza de putere a unui tractor agricol sau forestier dotat cu comandă electrică prin cablu, sistem hidraulic integrat și sistem de desfășurare pentru cablul de pe tambur.

Lanturi antiderapante TAF produse de Trygg Norvegia

Noul Catalog de Accesorii Forestiere, ediția aprilie 2017

Vă oferim soluții personalizate pentru afacerea dumneavoastră și consultanță tehnică, tehnologică și economică, garantând o colaborare de lungă durată în sectorul forestier din țara noastră.

Vă mulțumim pentru că ne-ați vizitat la ExpoDesignWood 2017!

Data: 
31.03.2017

Galerie

You are here