Forwarder Komatsu 840TX SH livrat in Harghita

Forwarder Komatsu 840TX SH livrat in Harghita

Avem plăcerea de a anunța că am finalizat cu succes livrarea unui Forwarder Komatsu 840 TX second hand către Lemarcom Prod, o companie din județul Harghita.

Echipa noastră de profesioniști a fost responsabilă de transportul și instalarea acestui utilaj de pădure robust, capabil să facă față cu succes cerințelor din industria forestieră.

Transmitem cele mai bune urări de spor și succes firmei Lemarcom Prod în utilizarea acestui forwarder! Suntem convinși că această achiziție va contribui la sporirea eficienței și productivității activităților desfășurate.

Înțelegem importanța unei industrii în continuă mișcare, iar de aceea suntem mândri să vă prezentăm oferta noastră bogată de utilaje de pădure Komatsu.

Vă invităm să vizitați website-ul nostru, www.sculetari.ro, pentru a descoperi cea mai mare colecție de utilaje de pădure Komatsu, unde avantajele contează!

Dacă sunteți în căutarea unui forwarder sau a unui harvester, vă invităm să accesați site-ul nostru, unde veți găsi soluțiile potrivite nevoilor dumneavoastră.

Industria nu se oprește!

Data: 
26.05.2023

Galerie

You are here