Forwarder Komatsu 855 în județul Harghita

Forwarder Komatsu 855 în județul Harghita

Livrare forwarder nou Komatsu 855 cu buyback forwarder din 2013 Komatsu 840TX, în județul Harghita la clientul nostru Rapid Forest
În 2013 firma Rapid Forest a investit într-un forwarder nou Komatsu 840TX, de 12 tone sarcina, timpul a trecut și s-a decis după 7 ani de lucru productiv cu utilajul, ca în 2020 să facă buyback cu firma noastră, Alser Forest, și să investească în modelul mai mare de 14 tone sarcină, Komatsu 855.

Înnoirea flotei de utilaje este un factor cheie în dezvoltarea pozitivă și sustenabilă a oricărei firme de exploatare din domeniul forestier.

Firma Rapid Forest a înțeles acest lucru, simplu spus “Un utilaj nou este mai ieftin decât un utilaj vechi”. Este un moment în viața de utilizare a unui utilaj când costurile cu piesele, service-ul și staționările devin mai mari decat costul leasingului lunar – și acela este momentul când firma trebuie să dea în buyback utilajul vechi în schimbul unui model nou și mult mai eficient.

Îi urăm firmei Rapid Forest spor la treabă cu acest utilaj și îi garantăm că vom fi alături în acest lung parteneriat de încredere.

Data: 
14.09.2020

Galerie

You are here